CoastGuards Party er festmusik (alle de fede covernumre, du gerne vil danse til)…
Vi har mere end 15 års erfaring, hvilket er din garanti for en fest, hvor dine gæster fyrer den af på dansegulvet og er lykkelige og trætte dagen efter.

CoastGuards Lounge er vellyd og alle de versioner, du og dine gæster gerne vil høre.
Vi larmer aldrig. Men blender perfekt ind i helheden (i baggrunden) af dit arrangement.CoastGuards Lounge fås både som duo, trio og kvartet. Gennemgående personer i bandet er Sune Schack (keys og vokal) og Peter Rønne (guitar og vokal). Hvis du vælger trio, har vi også percussion eller bas med og hvis quartet både bas og percussion.

Til arrangementer under 50-70 personer anbefaler vi duo eller trio.Vi spiller som sagt alt det, du og dine gæster gerne vil høre! Egne, supertjekkede loungeversioner af: Rugsted & Kreutzfeldt, Sting, TOTO, U2, Wham, Gavin DeGraw, Maroon 5, Robbie Williams, Sko/Torp, Simply Red, Bruce Hornsby, Christopher Cross, Thomas Helmig, CoastGuards og mange flere.

Book os til:
Receptioner, fødselsdage, dinner, bryllupper, private og firmaarrangementer samt større events.