CoastGuards Party
Vi er et partyband fra Nordsjælland, der spiller 70’er, 80’er og 90’er-musik: pop, soul, funk og westcoast!

Kort sagt alt det, du og dine gæster gerne vil høre, når I vælger at holde en fest. Vi spiller ofte til bryllupper, receptioner, fødselsdage, fester og firmaevents.

Peter Rønne – guitar og leadvokal
Sune Schack – keyboads og leadvokal
Uffe Jesper Folkmann – trommer & cajon

Bas skifter lidt ud – fra job til job…

Til større arrangementer eller de helt vilde fester kan vi fx have percussion med eller måske en saxofonist? Der er mange muligheder! Du (og dit budget/feststørrelse) bestemmer 😉

Vi har mere end 15 års erfaring, hvilket er din garanti for en fest, hvor dine gæster fyrer den af på dansegulvet og er lykkelige og trætte dagen efter.

Vi glæder os til at spille for dig!  

CoastGuards Lounge
Er du mere til tjekket loungeduo (eller trio eller quartet)….?   Så læs videre nedenfor!

CoastGuards Lounge er vellyd og alle de versioner, du og dine gæster gerne vil høre. Vi larmer aldrig. Men blender perfekt ind i helheden (i baggrunden) af dit arrangement.

CoastGuards Lounge fås både som duo, trio og kvartet. Gennemgående personer i bandet er Sune Schack (keys og vokal), Peter Rønne (guitar og vokal) og Uffe Jesper Folkmann (trommer & cajon). Hvis du vælger trio, har vi enten percussion eller bas med og hvis quartet både bas og percussion. Til arrangementer under 50-70 personer anbefaler vi duo eller trio.  

Vi spiller som sagt alt det, du og dine gæster gerne vil høre! Egne, supertjekkede loungeversioner af Rugsted & Kreutzfeldt, Sting, TOTO, U2, Wham, Gavin DeGraw, Maroon 5, Robbie Williams, Sko/Torp, Simply Red, Bruce Hornsby, Christopher Cross,
Thomas Helmig, CoastGuards og mange flere.  

Ring/mail for tilbud!

Peter Rønne | guitar & vokal
(mobil 4087 4466)

Sune Schack | keys & vokal
(mobil 2191 8787)

Booking:
info@coastguards.dk